Keller Ortaokulu

WEB https://kellerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Keller köyü Çavuşlar Mah. Merkez/Zonguldak
VİZYON : Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve onu en donanımlı şekilde bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.
MİSYON : Keller Ortaokulu olarak öğrencilerimizi Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı edinerek, sistemli düşünmeyi ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, hayal ve yaratıcılık gücünü artırmak, bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak için varız.
BAŞARILAR : Çeşitli spor dallarında derecelerimiz mevcuttur.

Saatler : 08.45-15.25
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında hizmet görmekte olup Keller ve Güzelyurt köylerinden okulumuza öğrenci servisi vardır.
Ulaşım : Ulaşım özel araçlarla ve servisle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Keller köyü Çavuşlar Mahallesinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 27 km Çaycuma ilçesine 17 km Gökçebey ilçesine 24 km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2022 yılında iki öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi, voleybol, futbol ve futsal üzerine çalışmalar yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :